avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract de munca incheiat pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract de munca incheiat pe perioada determinata.

In cadrul unei societati comerciale in cadrul careia am activat, am intampinat urmatoarele probleme:
1)La interviul pe care l-am sustinut, mi s-a promis ca mi se va prelungi contractul de munca incheiat pe o perioada determinata;
2) La scurt timp dupa aceasta am fost angajat pe o perioada determinata de 3 luni;
3) Mi s-au dat sarcini despre care nu discutasem la interviu (fiecare angajat acestei societati,de la director economic la femeie de servici trebuia sa stearga utilajele de alimentatie publica pe care societatea le comercializa);
4)Nu am mai fost chemat la serviciu sambata si implicit salariul pe care il negociasem s-a micsorat, mi s-au sustras din birou regulamentul de ordine interioara al societatii, mi s-a dat avertisment scris pentru ca l-am "ratacit"(a aparut instantaneu in momentul in care am semnat avertismentul scris);
5)In cele din urma nu mi s-a prelungit contractul de munca pe perioada nedeterminata desi am terminat de fiecare data lucrarile care mi se cereau zilnic incluzand rapoarte de activitate;
Unde pot face plangere impotriva comportamentului "anti-salariat" si impotriva deciziei conducerii societatii de a nu-mi prelungi contractul in afara de I.T.M.?
Va multumesc anticipat,
Cosmin Culea
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:00, 26 Aprilie 2010
In instanta..dar nu se intelege ce doriti concret.( cum sunteti angajat acum?)
Nu mai sunt angajat la aceasta societate, vroiam doar sa incerc "sa-mi fac dreptate" si sa incerc sa demonstrez conducerii societatii ca modul cum se comporta cu angajatii e abuziv si inacceptabil, pentru ca nu sunt primul si in mod sigur nici ultimul angajat care a patit sau va pati ceva similar.
Momentan sunt angajat al altei societati concurente... ca o ironie.
Va multumesc anticipat,
Cosmin Culea
Pai atunci puteti sa va descurcati de facto:D....altfel mai sesizati si dvs. garda financiara, admin financiara, ANAF etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca, perioada determinata maroniak1960 maroniak1960 Sunt angajat la o societate privata, contract de munca pe 3 luni ( al 2-lea), din 13.11.2014. In data de 02.03.2015, am fost internat in spital, cu ... (vezi toată discuția)
C.i.m. pe perioada determinata de 2 luni ANY09 ANY09 BUNA SEARA! As dorii o lamurire. In data de 18 ianuarie 2010 am fost angajata la o firma cu sediul in Bucuresti si cu punct de lucru in Alba-Iulia.La data ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada nedeterminata versus contract pe per.determinata-6 luni madadogaru madadogaru Buna dimineata! Sunt angajata la o societate cu profil Turism-Servicii , societate pe actiuni , care in urma crizei financiare si-a restrans activitatea , ... (vezi toată discuția)