avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere procuratura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere procuratura

Buna seara. Ma poate ajuta cineva in legatura cu formularea unei cereri catre procuratura in legatura cu un fals si uz de fals intr-un contract de munca? Asa mi s-a spus si nu stiu cum sa formulez cererea.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 23:20, 26 Aprilie 2010
Trebuie sa fiti sigur ca este vorba despre aceasta infractiune.
Mai bine sfatuiti- va cu un avocat , va poate indruma ce sa faceti. Poate fi vorba doar de un litigiu de munca, in instanta si nu la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)
Falsificarea semnaturii si folosirea abuziva a numelui annaly24 annaly24 Sunt Ana Enache și aș dori să vă întreb cum se pedepsește folosirea numelui și falsificarea semnaturii pe niste acte oficiale chiar dacă nu exista ... (vezi toată discuția)
Durata rezolvare plangeri penala ContSters210520 ContSters210520 Cunoasteti cazuri de plangeri penale nerezolvate in mai mult de 2 (doi) ani si 4 (patru) luni, cu toate interventiile posibile ? Ce poate fi facut in acest ... (vezi toată discuția)