avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOTIVARE = NET ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOTIVARE = NET ???

Buna seara,am avut un proces de granituire,termenele le stiam de la judecatorie fiind prezenta la toate termenele dar si din saitul judecatoriei. SENTINTA am aflato de la avocata dar am citit si pe sait. Intrebarea mea este daca si MOTIVAREA se afiseaza pe saitul judecatoriei (la dosarul meu , desigur ).Nu din comoditete doresc sa stiu,dar este o distanta destul de mare pina acolo si este greu sa merg de 2 ,3 ,ori pe saptamina, tinind cont ca trebuie facut si un recurs in 15 zile. In speranta ca ma veti putea ajuta cu aceasta informatie va multumesc .:vishenka:
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 18:19, 27 Aprilie 2010
cum asa?nu! si daca aveti av ,e treaba lui.Succes!
Nu, motivarea hotararii o veti primi la domiciuliul dvs., termenul de motivare fiind de 30 de zile de la data pronuntarii, iar termenul de recurs de 15 zile curge de la data comunicarii si nu de la data pronuntarii solutiei.
Multumesc mult pentru raspunsuri.Am o problema cu posta si nu pot avea incredere ca o voi primi in termen .Judecatoria (Buftea) eu stau la 40km,dar voi incerca sa merg saptaminal .Care data de stampilare se considera (plecare de numaratoare ) cea de la Jud. sau cea de domiciliu??? foarte important pentru mine.:vishenka: :coffee:
Data comunicarii este data la care ajunge la dvs hotararea.... si nu data cand aceasta a fost trimisa de la judecatorie.
Multumesc pentru lamurire.:coffee::vishenka:

Alte discuții în legătură

Depasire termen recurs mariavasile mariavasile Pe 20 iunie s-a dat sentinta civila cu drept de recurs in 10 zile de la data comunicarii, pe data de 21 iunie am depus cerere catre instanta de judecata ... (vezi toată discuția)
Recurs- de la ce data curge termenul de recurs? DanutSandel DanutSandel Buna seara,am o nelamurire,avocatul imi spune ca trebuie sa astept o decizie sau nu stiu ce,eu toate citatile le primesc la el la birou,eu din ce sa hotorat in ... (vezi toată discuția)
drept la recurs lorenaaida lorenaaida buna ziua! parinti mei sunt implicati intr-un proces civil de cativa ani de zile mai exact de prin iunie 2008 fiind reprezentati de o d-na avocat de la ... (vezi toată discuția)