Am depus contestarea rezolutiei prim procuror, si, evident am pierdut.
Ceea ce ma nedumireste e, ca in loc sa inregistreze dosarul ca la restul lumii, pe al meu l-a inregistrat cu un numar de ordinul sutelor xxx si un P adica nr.xxxP. Ce inseamna acest lucru va rog?
Nu este nimic incorect sau ilegal cu privire la modul de inregistrare si cu privire la stabilirea cheltuielilor judiciare.
Daca pot exista ilegalitati,poate va referiti la hotarare.
Tanti de la registratura in loc sa-mi dea un numar de inregistrare a scris ceva pe dosar si l-a inaintat direct instantei penale. Eram in termen, absolut legal pentru a contesta. In plus mai chemam organele care s-au ocupat de dosar in instanta sa se justifice. Au omis cu totul aceasta parte. Nu inteleg decat ca si-au batut joc de mine si procesul a fost o sarada.
Ce se intampla daca nu platesc cei 100RON? Peste un timp am sa-i dau in judecata sa vad cum justifica procesul fara inregistrare.
Referitor la situatia dvs, de plangere impotriva actelor,masurilor dispuse de procuror,parcurgeti cu atentie recursul in interesul legii declarat de procurorul general al ICCJ,pentru a stabili organul judiciar competent sa solutioneze plangerea persoanei nemultumite ,nr 10990/2891/III-5/2008,nr 15706/4161/III-5/2008