avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... neinregistrare contestare NUP instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

neinregistrare contestare NUP instanta

Am depus contestarea rezolutiei prim procuror, si, evident am pierdut.
Ceea ce ma nedumireste e, ca in loc sa inregistreze dosarul ca la restul lumii, pe al meu l-a inregistrat cu un numar de ordinul sutelor xxx si un P adica nr.xxxP. Ce inseamna acest lucru va rog?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:09, 1 Mai 2010
Tooate dosarele intocmite de parchet, au litera P, alaturi de numere
Numai ca solutia care mi-a dat-o mie, la fel ca procesul, nu apare in dosarele ECRIS la tribunalul Bucuresti ca restul, adica:

nr dosar penal xxxx/xxx/xxxx
plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)

si a bagat si aiurea cheltuieli de judecata 100RON art .192 al. 2 CPP ceea ce la altii n-am vazut.
Nu este nimic incorect sau ilegal cu privire la modul de inregistrare si cu privire la stabilirea cheltuielilor judiciare.
Daca pot exista ilegalitati,poate va referiti la hotarare.
Tanti de la registratura in loc sa-mi dea un numar de inregistrare a scris ceva pe dosar si l-a inaintat direct instantei penale. Eram in termen, absolut legal pentru a contesta. In plus mai chemam organele care s-au ocupat de dosar in instanta sa se justifice. Au omis cu totul aceasta parte. Nu inteleg decat ca si-au batut joc de mine si procesul a fost o sarada.

Ce se intampla daca nu platesc cei 100RON? Peste un timp am sa-i dau in judecata sa vad cum justifica procesul fara inregistrare.
Referitor la situatia dvs, de plangere impotriva actelor,masurilor dispuse de procuror,parcurgeti cu atentie recursul in interesul legii declarat de procurorul general al ICCJ,pentru a stabili organul judiciar competent sa solutioneze plangerea persoanei nemultumite ,nr 10990/2891/III-5/2008,nr 15706/4161/III-5/2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda finante si proces septimiu1982 septimiu1982 am primit o amenda pe firma de la finante in 2008.am contestat amenda prin avocat dar intre timp am plecat din tara si am lasat totul balta.acum am proces ... (vezi toată discuția)
Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale unui judecÃtor cristi1112 cristi1112 Obiectul dosarului nr. A îl reprezintă plângerea in fața judecătorului împotriva rezoluțiilor sau ordonanțelor procurorului de netrimitere ... (vezi toată discuția)