avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda finante si proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda finante si proces

am primit o amenda pe firma de la finante in 2008.am contestat amenda prin avocat dar intre timp am plecat din tara si am lasat totul balta.acum am proces intentat si se tot amana.informatii dosar pe care nu le inteleg
.Complet: C.01 - penal arestaţi
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În temeiul art. 2781 alin. 13 C. pr. pen. trimite plângerea formulată de către petentul STATUL ROMÂN, prin ANAF, prin DGFP.[dp, citaţi şi prin afişare la uşa Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureş], împotriva Ordonanţei din data de 28.09.2011 emise de Parchetul de pe lângă Judecătoriaîn dosarul nr. 329/P/2009, prin care s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală a intimaţilor, la Parchetul de pe lângă Judecătoria , prim-procurorului acestei instituţii, în calitate de organ judiciar competent. În baza art. 192 alin. 3 C. pr. pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 17.11.2011.
Document:
Sectie: civil
Materie: Penal
Obiect: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Stadiu procesual: Fond

imi interpretati va rog si mie ce inseamna si care ar putea fi consecintele mai ales ca nu sunt in tara.ce pot sa imi faca
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:20, 25 Septembrie 2013
Inseamna ca ati fost cercetat penal si ca s-a dat SUP. Statul a facut plangere si indreptat-o gresit. S-a trimis spre solutionare Parchetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie rezolutii procuror alexandrescu_cristian alexandrescu_cristian Buna ziua ! In urma cu aprox. 3 ani am apelat dupa tel. mobil pe cineva pe care l-am calomniat , amenintat si i-am adresat injurii . Acesta a facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Un sup la dosar poate afecta in vreun fel obtinerea cetateniei romane ? dilema dilema Buna ziua, Doresc sa adresez urmatoarea intrebarea domnilor si doamnelor avocat de aici : Un SUP la dosar poate afecta in vreun fel obtinerea cetateniei ... (vezi toată discuția)
Hotarare procuror- cand se considera a fi irevocabila ORKLA ORKLA Buna ziua. Am un dosar penal la parchet eu fiind inculpatul. A inceput urmarirea penala acum vreo 8 luni si din cate am inteles in putin timp voi avea ... (vezi toată discuția)