avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie anulata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie anulata

Am fost sanctionat cu micsorarea salariului cu 1%5 pe trei luni in februarie 2009. Am actionat in instanta si am castigat anularea deciziei in luna martie 2010. Am solicitat scolii sa-mi returneze banii, dar mi s-a raspuns ca a intrat in vigoare ordonanta 18/2010. Are dreptate conducerea?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:37, 26 Aprilie 2010
Hotarea instantei este executorie....daca nu respecta acesta hotare puteti face plangere penala si/sau executarea silita...
Eu zic ca in cazul dumneavoastra nu este aplicabila OG 18/2010. Aceasta se refera la titlurile executorii prin care s-au stabilit drepturi banesti suplimentare. Ori, in cazul dumneavoastra ati fost sanctionata printr-o decizie apreciata ca fiind ilegala de catre instanta, sumele au fost retinute in baza acestei decizii ilegale, astfel incat unitatea este obligata, urmata a anularii deciziei, sa va restituie sumele retinute ilegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutie publica - nepunere in aplicare a unei hotarari judecatoresti s.stefan s.stefan Buna ziua, Proces colectiv pentru retinerea unor sume ilegal din salarii. Instanta hotaraste restituirea acestor sume. Institutia nu pune in aplicare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul angajator MihaiCL MihaiCL Anul trecut in februarie am primit o decizie de sanctionare disciplinara constand in reducerea salariului cu 10 % timp de trei luni. Aceste sume au fost ... (vezi toată discuția)
Poprire ilegala pensie alimentara nelush2103 nelush2103 O fiica a mea pentru care aveam poprire pentru pensie alimentara, implinind 18 ani la data de 28.02.2009 si renuntand la continuarea cursurilor scolare prin ... (vezi toată discuția)