avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu vecinii-curte comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu vecinii-curte comuna

Vecinii mei de curte au demolat un fel de balcon construin in locul ei o baie care ocupa putin si din curtea comuna,balconul era din lemn si sticla iar constructia noua e din petreti falsi si lambriuri,din cate stiu era nevoie de autorizatie de demolare si de contructie,era nevoie si de acordul nostru?Mai ales ca au ocupat si din terenul comun,am chemat politia la inceperea constructiei dar nu s-au luat masuri.
As dori sa stiu ce e de facut?Cui sa ma adresez?Daca constructia e fara autorizatie si mai ocupa si din spatiul comun se poate darama?
Multumesc!
da.. trebuie actionati in vederea demolarii.. asta presupune notificarea si punerea lor de drept in intraziere si daca nu se conformeaza vor fi dati in judecata pe obligatia de a face cu plata de daune interese catre dvs
avocatPetre a scris:

da.. trebuie actionati in vederea demolarii.. asta presupune notificarea si punerea lor de drept in intraziere si daca nu se conformeaza vor fi dati in judecata pe obligatia de a face cu plata de daune interese catre dvs

Pai si eu ce fac?Cui ma adresez?
pentru notificare si punere de drept in intarziere, apelati la un avocat din localitatea dvs sa o intocmeasca.. tot el,daca vecinul nu da curs notificarii va poate face si cererea de chemare in judecata si obtinerea demolarii si plata de daune interese
in ce localitate se afla imobilul?
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
Petre Enache, Avocat
Galati.
Incercati o sesizare la Inspectoratul de stat in constructii...

Alte discuții în legătură

Casa vecina daramata malinched malinched Buna ziua, Locuiesc intr-o casa tip vagon. Aceasta casa este impartita in trei locuinte, fiecare avand cate un proprietar. Spatele casei noastre a fost lipita ... (vezi toată discuția)
Desfiintare structura metalica (acoperis) de la magazin, care permite accesul in apartamentul meu eugengeorgebonta eugengeorgebonta Buna ziua, Pe scurt, in urma cu 2 luni am cumparat un apartament la etajul 1 al unui bloc. Sub apartamentul meu exista un magazin facut \"in apartament\", o ... (vezi toată discuția)
Constructie pe linia de hotar de catre vecin - autorizatie obtinuta dupa 2 ani marianica marianica Va rog mult sa ma sfatuiti intr-o mare problema. Acum doi ani vecinul nostru a demolat mare parte a peretelui unei bucatarii de vara construite in urma cu ... (vezi toată discuția)