avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... exista hotarire definitiva si irevocabila ,cum trebuie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

exista hotarire definitiva si irevocabila ,cum trebuie sa procedez?

am calitatea de reclamant intr-un dosar unde am solicitat anularea unui act administrativ.-proces verbal.
dar in alt dosar unde ca obiect a fost tot anularea acestui act administrativ (precizez nu am fost eu reclamant,ci colegi de ai mei) s-a obtinut hotarire definitiva prin care se dispune anularea acestui act administrativ.
dosarul meu se afla in prima instanta pt rejudecare.
cum trebuie sa procedez? pot invoca exceptie de autoritate lucru judecat?
multumesc. precizez ca la inceput plingerea a fost facuta de toti impreuna.dar instanta a disjuns cauza si a format mai multe dosare.
Nu puteti invoca exceptia autoritatii de lucru judecat..pentru ca in situatia dvs, instanta nu a solutionat definitiv si irevocabil cauza. Va puteti folosi de solutia obtinuta de colegii dvs pentru solutionarea justa a cauzei dvs.
Daca instanta a disjuns cauza, probabil ca sunt aspecte particulare pentru fiecare reclamant, trebuind judecata fiecare cauza in parte.
Nu puteti invoca nici puterea de lucru judecat nici litispendenta, dar pentru jurisprudenta puteti depune sentinta data colegilor, daca este in favoarea dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat socrate111 socrate111 buna ziua .intrebarea mea este daca se poate invoca in cel de-al doilea proces inceput intre aceleasi parti ,avand acelasi obiect si aceeasi cauza \"autoritate ... (vezi toată discuția)
Conexare ContSters42601 ContSters42601 Buna seara, Va rog mult sa ma lamuriti cu urmatorul aspect:Pe rolul aceleiasi instante sunt doua dosare de contencios administrativ,depuse la termene diferite ... (vezi toată discuția)
Litispendenta fd fd la fond am fost eu chemat in judecata pt revendicare si granituire. fata de titlul reclamantului am opus hotararea judecatoreasca de constatare a uzucapiunii ... (vezi toată discuția)