avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contributie pentru vechime in munca - pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contributie pentru vechime in munca - pfa

As plati cartea de munca dar nu se poate de acasa direct intr-un cont cumva ca sa nu mai merg pe acolo...nu sa inventat inca asa ceva?
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 17:36, 27 Aprilie 2010
nu!
:offtopic: Interventie moderator

@mimioomi,
Ati deschis subiecte cu aceeasi tema in mai multe sectiuni ale forumului. Conform regulamentului nu este permis; pentru un raspuns pertinent ar trebui sa pastrati “firul” unei singure discutii.

Regulamentul forumului poate fi citit aici:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de luat vederi in sala de mese ionelbv ionelbv am citit Legea 333/2003, dar nu am descoperit daca e legal sau ilegal instalarea unei camere de luat vederi in sala de mese. Rugamintea mea este sa imi spuna ... (vezi toată discuția)
Despre intreprinderea familiala alinutza9 alinutza9 Va rog sa-mi spuneti daca o intreprindere familiala poate avea mai multe puncte de lucru.Daca da,trebuie ca acestea sa fie declarate la infiintare sau este ... (vezi toată discuția)
Lnformarea reclamatului de chemare in judecata aser aser Am informat pîritul CNADNR ca am facut Plîngere contraventională împotriva unui anumit pv al său comunicîndu-i nr de dosar al plingerii si judecatoria ... (vezi toată discuția)