avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... camere de luat vederi in sala de mese
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

camere de luat vederi in sala de mese

am citit Legea 333/2003, dar nu am descoperit daca e legal sau ilegal instalarea unei camere de luat vederi in sala de mese. Rugamintea mea este sa imi spuna cineva abilitat, daca este legala sau ilegala instalarea camerelor de luat vederi in sala de mese.
Va multumesc!
:offtopic: Interventie moderator
Ati deschis doua subiecte cu aceeasi tema si unul a fost sters, conform regulamentului de postare.
In topicul sters s-a raspuns ca este permis si s-a indicat nr-ul legii. Ati ales sa deschideti un alt topic… Am sters aiurea interventiile a trei persoane! :(
Va rog, continuati discutiile cu aceeasi tema in acelasi topic. Pentru aceasta aveti la dispozitie functia “Raspunde”.

Regulamentul poate fi citit aici:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2010
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)
Drept anul i. sfaturi, informatii. TrufanRadu TrufanRadu Buna ziua, sunt student anul 1 la drept la Facultatea Babes Bolyai din Cluj si as dori sa spuneti care sunt materiile cele mai dificile, cum sunt profesorii ... (vezi toată discuția)
Contributie pentru vechime in munca - pfa mimioomi mimioomi As plati cartea de munca dar nu se poate de acasa direct intr-un cont cumva ca sa nu mai merg pe acolo...nu sa inventat inca asa ceva? (vezi toată discuția)