avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scanarea cartilor de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scanarea cartilor de munca

Dupa "prelucrarea" cartilor de munca la Casa de Pensii, se mai trimit inca o data in vederea scanarii? Atunci, in ce a constat prelucrarea ?
Procedura de trimitere la scanat este identica cu cea in vederea prelucrarii?
Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt pasii?
Multumesc f. mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:08, 16 Iulie 2010
dana dgb a scris:

In acest caz mergeti la Casa de Pensii Bucuresti .


multumesc tuturor!
bugetar a scris:

daca la preluare de la casa de pensii lipsea o carte de munca, dupa consemnare in procesul verbal de preluare si dupa o adresa cu rugamintea de a se recupera cartea lipsa, ce mai putem face ca sa recuperam cartea pierduta in procedura asta de scanare ? va multumesc


Ii puteti actiona in judecata pentru pierderea carnetului de munca ...
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si eu am carti de munca date la scanat din octombrie 2009...problema este ca nici acum nu mi s-au predat. Ca sa nu mai spun ca s-a schimbat si inspectorul....va dati seama ce este..

Intrebarea mea era: cam cat dureaza aceasta scanare si prelucrare?? nu ar fi trebuit sa fie deja la ITM inapoi? Cum se procedeaza in astfel de cazuri?? Asteptam pana la Sfanul Asteapta sau...? Multumesc !!!
Probleme este ca nu tine de ITM problema scanarii , acesta preda carnetele de munca la Casa de Pensii .... de exemplu, CPM Buc a comunicat ca nu are oameni pentru scanat in urma cu multe luni de zile si sa nu i se mai trimita carnete de munca la scanat ... iar acum a trimis adrese la foarte multi angajatori pentru predarea carnetelor de munca pentru scanat.

Perioada cat dureaza difera ... la Buc am intalnit cazuri in care aceasta operatiune a durat intre o saptamana si cateva luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca crai crai Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Cm la scanat eudoxiu eudoxiu Buna ziua, Poate stie cineva sa ma lamureasca: am citit pe internet, un articol, tipic romanesc, unde se spunea ca este OBLIGATORIU ca sa fie depuse CM ... (vezi toată discuția)
Carnete munca eujad eujad ce carnete de munca tb duse la ITM pentru scanat?lka sfarsitul inscrierilor tb pusa stampila si semnatura conducatorului societatii? (vezi toată discuția)