avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte firma

in momentul de fata detin o firma de taxi cu 30 masini toate cu licenta. pot infiinta o noua firma si sa trec masinile pe noua firma? fac actul la notar sau pot face facturi
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 13:12, 27 Aprilie 2010
mihai_sa a scris:

in momentul de fata detin o firma de taxi cu 30 masini toate cu licenta. pot infiinta o noua firma si sa trec masinile pe noua firma? fac actul la notar sau pot face facturi

Doar pentru bunurile imobiliare (cladiri si terenuri) exista obligativitatea intocmirii unui act autentic (notarial).
Pentru bunurile mobiliare (cum sunt autoturismele, autotutilitarele) vanzare se face pe facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon masaj mihai_sa mihai_sa Buna ziua, Doresc sa deschid un salon de masaj erotic si as dori si eu sa stiu de ce autorizatii am nevoie . (vezi toată discuția)
Taxe la vinzare cumparare nicolae242 nicolae242 buna ziua ma numesc manea nicolae si as avea si eu urmatoarea problema: fratele meu vrea sa-mi vinda o bucata de teren cu 2 camere pe ea printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Factura vanzare imobil Ion Monica Ion Monica Pot sa vand un imobil de pe persoana juridica pe persoana fizica numai pe baza de factura fiscala, fara sa fac contract notarial? Ce TVA se aplica ? Imobilul ... (vezi toată discuția)