avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Info casa de asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Info casa de asigurari de sanatate

Buna ziua,

In momentul de fata figurez ca si coasigurat pe contractul sotiei ,
pentru a incheia un contract de asigurari somaj pe baza certificatului de producator mi se cere contract individual cu casa de asigurari de sanatate .
Va rog sa-mi spuneti daca e corect sa platesc sanatatea pe 5 ani din urma, cand eu am figurat pana in momentul de fata ca si coasigurat .
Conform carei legi ma obliga sa platesc din urma.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 13:43, 27 Aprilie 2010
eu stiu ca nu treb sa mai platiti cu 5 ani in urma(desi mi s-a parut o prostie intotdeauna sa platesteasca omul retroactiv) ci 6luni (de vreo 2-3 ani parca s-a schimbat legea(stiu asta sigur de la cineva care a lucrat in sistem)
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
Cristina Voicu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari sanatate daniella28 daniella28 buna ziua,mai multi ani am fost coasigurat cu sotul dar divortam si nu am acum servici.in acest caz ce fac,cum platesc asigurari,cum mai benficiez de servicii ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva contributii sociale MANFLORY MANFLORY Buna seara ma numesc Flori si as avea si eu o intrebare .in ultimi 20 de ani am o vechime de aproximativ 10 ani cu intreruperi intre luni,ani as putea sa ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de sanatate ioan50 ioan50 Buna ziua Ma aflu intr-o dilema si as vrea un raspuns de la o persoana autorizata. Am 26 de ani si nu am mai lucrat pana acum (desii am terminat facultatea ... (vezi toată discuția)