avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SITUATII FINANCIARE 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SITUATII FINANCIARE 2009

Buna ziua! As dori sa stiu ce se intampla cu o soc. comerciala suspendata, care nu a schimbat codul CAEN, daca nu depune situatiile financiare pe anul 2009 .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: stefan georgiana , utilizator 14:38, 28 Aprilie 2010
Nedepunerea situatiilor financiare poate atrage dizolvarea acesteia solicitata de ORC.
Formularul de bilant nu va va lasa sa introduceti codul CAEN vechi, pentru ca nu e in lista. Introduceti codul nou corespondent. Puteti afla codul nou folosind pagina: infosrl.avocatnet.ro/societa...

Oricum, la cod caen se trece activitatea preponderenta, nu neaparat cea principala, si din aceasta cauza nu cred ca se face o validare a codului (comparatie cu cel declarat la ONRC).
Multumesc pt raspunsuri!
Precizez ca firma nu are datorii la stat si nici la furnizori, ea ne mai activand in fapt de 2 ani. Suspendarea am cerut-o inainte de introducerea impozitului minim. Neschimband codul CAEN la ORC nu am schimbat nici certificatul de inmatriculare. Nu stiu daca imi primeste bilantul cu vechiul CAEN.
As dori sa stiu si ce costuri implica pt. societate dizolvarea solicitata de ORC.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu leasing vreau sa o lichidez m_nitu m_nitu Buna ziua! Am rugamintea sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: Am un leasing pe firma si nu mai pot plati ratele. Firma e suspendata iar eu am platit ratele ... (vezi toată discuția)
Sc dat in judecata de orc Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Buna ziua, dragi forumisti, un prieten are o societate comerciala, fara activitate, depune la timp toate documentele necesare ( bilanturi, declaratii ... (vezi toată discuția)
Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)