avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz in serviciu plingere impotriva politistului,a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz in serviciu plingere impotriva politistului,a judecatorului.Unde pot sa vad daca judecatorul este stagiar sau definitiv

unde se poate face plingere pentru un politist care are un dosar la ancheta si il tine de 4 luni in care nu face nimic in el nici audieri nici probe.Un alt dosar se gaseste obiectul furat de catre politie la faptuitor dar anchetatorii fac proces verbal de custodie si il lasa faptuitorului.Unde pot sa vad daca judecatorul este stagiar sau definitiv
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2007
babeo, utilizator
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 19:44, 6 Martie 2007
organ de cercetare penala.B-)
merci.:D
....sau "oracolul codului penal" :D ....ca la cate spun ei ca vad....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva agentului de politie!? michaelj michaelj ce pot face impotriva unui agent de politie care a dat dovada de partinire in \"rezolvarea\" dosarului in care eu sunt parte vatamate? pot face plangere la ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unei ordonante de neincepere a urmaririi penale IONELA CIB IONELA CIB Am facut in septembrie 2010 o plangere penala la care am primit raspuns azi si nu sumt multumita . E total ambigua. In plangere eu am spus ca eu am fost ... (vezi toată discuția)
Cerere schimbare organ cercetare penala pop sorin pop sorin Care este procedura pt schimbarea organului de cercetare penala? Cerere catre Parchetul de pe langa Judecatoria unde s-a deschis dosarul sau este o alta ... (vezi toată discuția)