avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere notari
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere notari

Bună ziua! Vă rog să-mi răspundeţi la următoarea întrebare: dacă sunt absolvent al facultăţii de drept- specializarea ştiinţe juridice şi timp de 10 am ocupat funcţia de şef serviciu stare civilă, pot participa la concursul de admitere în profesia de notar public, fără a fi necesar stagiul de 2 ani? ªtiu pe cineva care a îndeplinit aceleaşi condiţii şi este notar definitiv.
Cel mai recent răspuns: prosecuter_badboy , utilizator 09:37, 1 Mai 2010
aveti cartea de munca,data la care v-ati inscris la inspectoratul teritorial de munca si data absolvirii de pe diploma!mult succes aveti toate sansele!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in profesii juridice, inainte de a obtine licenta? COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: sunt angajata de mai bine de un an de zile ca si consilier juridic angajata cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni notar? Gabi-Liliana Gabi-Liliana Ce trebuie sa fac pentru a deveni notar? Am studii superioare juridice, dar nu stiu ce trebuie facut mai departe. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru a detine functia de secretar al unei comune ContSters366526 ContSters366526 Am absolvit facultatea de zootehnie si urmez un master in administratie publica, pot detine functia de secretar al unei x comune?Mentionez ca momentan detin ... (vezi toată discuția)