avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua , am fost sunata acum de o firma de avocatura ca spre sfarsitul saptamanii vine nu stiu cine sa-mi faca executare silita pentru un contract la vodafone pe care nu l-am mai platit din luna iulie anul 2006. vreau sa va spun ca nu expirase contractul dar nu am mai platit ca nu am mai avut bani.
ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 13:46, 27 Aprilie 2010
Daca e vorba de o executare silita, inseamna ca este si o sentinta judecatoreasca, in urma unui proces. Trebuia sa incercati cu firma o esalonare a datoriei, in urma somatiilor acesteia.
treb sa platiti,eventual sa incercati sa vb cu excutorul poate puteti sa platiti in rate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un abonament la vodafone facut in luna decembrie anul 2005. Am platit abonamentul pana in luna iulie anul ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt. un abonament telefonie mobila nycoletta2008 nycoletta2008 Buna ziua , am si eu cateva nelamuriri in legatura cu un abonament la vodafone facut in luna decembrie anul 2005. Am platit abonamentul pana in luna iulie anul ... (vezi toată discuția)
Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)