avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... desfacerea casatoriei unei minore
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

desfacerea casatoriei unei minore

pentru desfacerea casatoriei cu o minora, de 17 ani, dupa o luna de casnicie, din culpa sotului (comportament agresiv),trebuie sa isi dea acordul si mama acesteia???
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 12:06, 28 Aprilie 2010
poate solicita minora desfacerea casatoriei dupa o luna de casnicie??? trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru aceasta??
cerere la instanta, fara acordul mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela la 21 de ani ?! 1q2w3e 1q2w3e Lucrez in invatamant si sunt diriginta la o clasa terminala. La sfarsitul lunii Ianuarie 2009 mama unei eleve a formulat o cerere catre directorul scolii ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil minor, mamei minore din concubinaj. Imparatul Imparatul Am cautat pe net si in carti de specialitate dar nu am gasit prea clar. Sau poate nu am cautat prea profund. Situatia este cam in felul urmator. Mama e ... (vezi toată discuția)
Capacitatea de a incheia acte juridice Magna-Charta Magna-Charta Care este diferenta dintre incapacitatea de folosinta si incapacitatea de exercitiu? Un minor intre 14 si 18 ani are capacitate de exercitiu restransa,acesta ... (vezi toată discuția)