Buna ziua! Sunt profesorla o scoala din mediul rural. Incepand de pe 15 ian. 2010, parintele unui elev face presiuni si amenintari la adresa mea pentru a-i promova copilul. A facut diverse reclamatii la conducerea scolii,inspectorat ca ii discriminez copilul, ca am ceva personal cu el si ca nu vreau sa-l promovez. Initial conducerea scolii si inspectoratul mi-au dat dreptate, insa parintele nemultumit de raspunsurile primite ameninta cu Ministerul si protectia copilului iar conducerea scolii a inceput deja sa faca un pas inapoi si sa ma convinga sa promovez elevul pentru a pune capat scandalului.Eu nu vreau sa cedez acestor presiuni si refuz sa mai predau la acea clasa.Este legal sa refuz sa mai intru la acea clasa si in locul meu sa predea alt profesor, de ex. un pensionar, deoarece in scoala nu este un alt profesor de aceeasi specialitate cu a mea?
Va multumesc!
Minor jignit
Doina55
Am o problema si nu stiu cum sa o gestionez.Sotul meu are o fetita din prima casatorie in varsta de aproape 16 ani,fetita sa nascut cu probleme serioase la ... (vezi toată discuția)