avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract de colaborare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract de colaborare

buna,in anul 2006 am incheiat un contract de colaborare cu o firma de sondaje de opinie.Mi s-a spus ca anul aceste voi primi de la ei o adeverinta din care rezulta ca s-a platit impozitul de venit de catre angajator si eu va trebui doar sa o depun la circa financiara dupa ce sunt instiintata de aceasta din urma.Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: lu_mar , utilizator 11:10, 20 Martie 2007
trebuie sa primesti de la ei o fisa fiscala, cu care iti completezi declaratia de venit global.
fisele fiscale se depun de catre angajatorul unde are functia de baza, declaratia de venit global se depunde doar daca realizeaza venituri de alta natura decat cele din salarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua salarii geco geco Spuneti-mi , va rog, ce avantaj am daca comunic, la actualul loc de munca, ca mai am o slujba (4 ore) remunerata cu mai putin de 250 RON?Asa se cere de catre ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul global adinutza_75 adinutza_75 Buna ziua, in anul 2007 am fost salariat in perioada ian-august, si in decembrie 2007 am obtinut venituri din activitate consultanta. Nu am depus la Finante ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)