avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de inchiriere spatiu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de inchiriere spatiu

Buna ziua. Pentru sediul declat al PfA-ului meu am contract de inchiriere cu o persoana fizica. Contractul este inregistrat la finante. As dori sa stiu cum pot descarca suma pe care o platesc pentru chirie. Persoana fizica nu are cum sa-mi dea factura si chitanta. Trebuie sa intocmesc DP. Multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 17:27, 27 Aprilie 2010
Poate sa va dea o declaratie prin care recunoaste ca a primit suma de x lei, reprezentand contravaloarea chiriei pe perioada de... conform contract de inchiriere nr. ... din data de ...
Varianta cu Dp nu este in regula ?
....sau puteti sa intocmiti dumneavoastra o Dispozitie de Plata, pe numele proprietarului, reprezentand cv chirie, utilitati si alte cheltuieli pe care le-ati stipulat in contractul de inchiriere, semnata de acesta.
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
Cornelia Tulpan, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere Marta123 Marta123 Buna seara, sunt proprietarul unui apartament. Mi-am deschis firma cu sediul in acel apartament, eu ca si actionar unic. Pot incheia contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere aleius aleius Eu, SC, am inchiriat un spatiu comercial de la o pers. fizica.Pe contract la "oblig. chiriasului" scrie: "sa suporte cheltuieli de intretinere ca: energie, ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu - firma nou infiintata xeonet xeonet Buna seara, Apelez la experienta dvs in legatura cu urmatorul caz: Vreau sa-mi infiintez o firma si pentru a putea avea un sediu social declarat, am gasit ... (vezi toată discuția)