avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerespectare proiect constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerespectare proiect constructie

buna,
ce se poate intimpla in situatia in care copilul minor mosteneste in urma decesului unuia dintre parinti o casa aflata in constructie si parintele care devine tutore legal,din cauza lipsei de bani,nu continua sa construiasca conform proiectului ci se limiteaza la acoperirea casei respective.Conform proiectului casa trebuia sa aiba etaj.multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 16:22, 6 Martie 2007
In masura in care cineva ar reusi sa dovedeasca o fapta concreta in sarcina mortului si o alta "vina" in afara de aceea de a fi murit inainte de vreme...atunci se pot imagina multe "raspunderi"...si in principiu tot atatea modalitati de a te apara.
Cat priveste tutorele,cred ca a procedat absolut corect, si anume, a conservat bunurile minorului....fara acoperis constructia s-ar fi degradat...
In concret - care sunt temerile si pentru cine?
Cat priveste ce se poate intampla... sa va treziti cu o amenda sau cu obligarea sa stricati ce ati construit fara autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in romania, locuiesc ... Antonio70 Antonio70 Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in Romania, locuiesc in stare de concubinaj si am un fiu recunoscut. As dori sa fac testament lasand bunurile ... (vezi toată discuția)
Incalcare hotarare judecatoreasca mariantrifan mariantrifan Intrebare pentru un prieten Acesta a avut un conflict la tara cu un vecin in urma cu cativa ani, mai precis cu vreo 40 ani, incalcare proprietate, granita ... (vezi toată discuția)
Cum demolez o casa ? viorko viorko Va salut pe toti cei care cititi acest mesaj! Povestea mea ar fi urmatoarea...pe scurt. ai mei parinti au o casa mostenita prin testament. numai ca o anume ... (vezi toată discuția)