avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... asigurare de viata obligatorie?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

asigurare de viata obligatorie?

In momentul in care se face un card de credit,ti se face obligatoriu si asigurare de viata? Tatal meu a avut un asemenea credit (la BCR),a decedat, iar acum cei de la banca zic ca noi,mostenitorii trebuie sa platim. Mama este singura care are venit, noi copiii inca studiem.Suma este destul de mare pentru venitul care intra in casa. Ce putem face? Inca nu am dezbatut succesiunea, dar o acceptam in orice caz. Ajutati-ma va rog sa gasesc o solutie!!!

Alte discuții în legătură

Succesiune casa ipotecata! urgent, va rog! addrienne90 addrienne90 Mama mea a facut in 2004 un credit ipotecar, cu o asigurare de viata. In urma cu o luna aceasta a decedat. Am depus dosar de daune la firma de asigurari insa ... (vezi toată discuția)
Moștenesc și creditul soției? eu nu am semnat nimic la refinanțarea lui, pot fi obligat să-l plătesc? ContSters463231 ContSters463231 Daca sotia a facut o refinantare la bcr primind salariul pe card la aceasta banca,,eu sunt obligat sa-i platesc creditul? Ea a decedat de cancer. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Credit pe card de pensie al sotului decedat maryp000 maryp000 Buna ziua. Sotul meu a decedat la inceputul lunii decembrie. In urma lui a ramas un credit pe cardul de pensie, (ceva de genul de 3 ori pensia). De la banca mi ... (vezi toată discuția)