avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... duplicat pentru certificat de deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

duplicat pentru certificat de deces

buna ziua,am si eu o intrebare daca daca am pierdut certificatul de deces original si numai am decat o copie o pot legaliza?Daca nu pot ce trebuie sa fac si de unde scot un duplicat?Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:29, 27 Aprilie 2010
nu putetilegaliza copie fara sa detineti originalul.
pentru eliberarea unui duplicat trebuie sa faceti cerere la serviciul de stare civila a primariei care a eliberat certificatul de deces
Intr-adevar, va gtrebui sa va adresati serviciului de stare civila care a eliberat primul certificat de deces, in vederea obtinerii unui duplicat. Totodata, veti avea de platit o amenda de 100 RON (50 RON daca o achitati in 48 h).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut certificat de nastere ovidiuove10 ovidiuove10 Pentru ami procura duplicatul certificatului de nastere unde trebuie sa ma duc? (vezi toată discuția)
Duplicat certificat deces vaderetro vaderetro Buna ziua. In urma cu o luna tatal meu a decedat. Certificatul de deces a ramas la rude, ele ocupandu-se de inmormantare in mare parte. Eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Certificat de casatorie ankathebest ankathebest Buna seara, am pierdut certificatul de casatorie si sunt in italia cu sotul meu ce trebuie sa fac ,cum fac mil poate face sora mea care este in romania cu ... (vezi toată discuția)