avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de casatorie

Buna seara, am pierdut certificatul de casatorie si sunt in italia cu sotul meu ce trebuie sa fac ,cum fac mil poate face sora mea care este in romania cu copie dupa buletinul meu si al sotului? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ankathebest , utilizator 16:32, 5 Mai 2012
Buna seara,

Aveti posibilitatea de a solicita unuia din consulatele României in Italia sa il obtina pentru dvs, taxa consulara fiind de 50 de euro.

Puteti de asemenea sa imputerniciti pe sora dvs. să obtina documentul. Trebuie sa faceti o procura la consulatul României, taxa consulara pentru autentificarea unei procuri este de 60 euro,iar pentru fiecare exemplar in plus se percepe o taxa de 10 euro
Va multumesc
Nu uitati ca in procura sa scrieti ca o imputerniciti pe sora dvs.pentru a va depune cererea la Primaria x si pentru a va ridica certificatul de casatorie. Totodata sa scrieti data casatoriei si datele de identificare ale dvs. si ale sorei dvs.. Sunt multi care nu scriu asta ci altele drept pentru care nu pot primi certificatul.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2012
Justitiarul71, utilizator
va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2012
ankathebest, utilizator
Buna dimimeata Eu trebuie sa plec in iunie in rom pt a aduce fetita in italia si atunci vreau sa scot si certificatul de casatorie care lam pierdut ce acte imi trebuiesc ca sal scot si in cat timp se poate elibera? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de nastere costinmariaanca costinmariaanca Eu imppreuna cu fiica mea in varsta de 4ani Ne-am stabilit in italia Tatal ei mi-a luat fortat documentele fetei (certificat de nastere si pasaport) ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere carmenchi carmenchi cum pot obtine certificatul de nastere a unei persoane aflata in strainatate. de ce documente am nevoie. vechiul certificat fiind pierdut. (vezi toată discuția)
Cretificate de nastere ilirjan24 ilirjan24 buna ziua.am si eu o intrebare...cum este posibil ca parinti unei majorene nu poate scoateva ,ultumesc un certificat de nastere de la primarie,nici macar cu ... (vezi toată discuția)