avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM

In contractele generale de munca exista vreun articol care sa acorde sotului un salariu mediu ca "prima" sau alta denumire , in situatia in care sotia naste un copil, iar aceasta "prima"se acorda sotului la cerere la care se anexeaza si o copie a certificatului de nastere a copilului? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:41, 27 Aprilie 2010
Numai in cazul in care sotia nu este salariata (art.51 alin.c) CCMN).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nastere miruna82 miruna82 Buna ziua. Am o intrebare referitoare la ajutorul de nastere. Daca mama nu mai este salariata si in prezent fiind in concediu de maternitate primeste ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate oanacarlan oanacarlan Buna dimineata!Va rog sa-mi spuneti daca se mai acorda un salariu mediu pe unitate!V-am trimis ce am gasit referitor la acest drept.Va multumesc! După ... (vezi toată discuția)
Salar bonus nastere copil anca13 anca13 va deranjez cu o mica intrebare si sper sa ma puteti ajuta. ma numesc A Anca si sunt in concediul de crestere a copilului. am auzit de o cerere care se poate ... (vezi toată discuția)