avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale predare firma cu datorii?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

predare firma cu datorii?

As vrea sa stiu cat sunt de ok.. aceste predari de firme cu datorii - cu perceperea anumitor comisioane. Chiar se poate sa iesi din incurcatura procedand astfel?
De unde stii ca nu vor veni creditorii la tine si dupa incheierea tranzactiei? Se pot face astfel de tranzactii chiar si atunci cand exista procese pe rol?Am inteles ca sunt astfel de firme cu o echipa juridica bine organizata care te poate salva...Se merita incercat asa ceva?
Multumesc!
.....mai bine sa platiti datoriile si sa dormiti linistit ca administratorul firmei raspunde pana la vanzarea firmei .=D>=D>=D>=D>=D>=D>
administratorul firmei raspunde pentru datoriile firmei pentru intreaga perioada in care a administrat chiar daca constatarea unor acte contrare legii se vor constata ulterior vanzarii firmei - daca nu puteti plati datoriile, mai bine declarati insolventa firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea starii de insolventa????/ niculaucarmen niculaucarmen in situatia in care o societate a fost declarata insolventa, iar intre timp, administratorul societatii s-a schimbat, a cesionat societatea, asupra cui cade ... (vezi toată discuția)
Transfer gresit de bani FFeri FFeri Din gresesla am virat a suma de bani pe contul unei firme cu care mai demult am colaborat, dar care acum se afla in faliment.mentionez, ca nu am avut datorii ... (vezi toată discuția)
Insolventa faliment rica-camelia@yahoo.com rica-camelia@yahoo.com pentru d-ul adrian stoica cu respect am vindut firma cu datorii la fisc la 31 mai an certficat de radiere de la rc sediul firmei sa mutat in alt judet am ... (vezi toată discuția)