avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa faliment

pentru d-ul adrian stoica cu respect am vindut firma cu datorii la fisc la 31 mai an certficat de radiere de la rc sediul firmei sa mutat in alt judet am certificat constatator de la noul sediu de firma si in 30 iulie am primit acea hirtie cum firma este in insolventa faliment intrebare cum este posibil si daca da ce legatura mai are cu mine si ce ar trebui sa fac cu respect
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 20:21, 9 August 2010
sunteti raspunzator de plata datoriilor catre creditori pana la momentul cesiunii firmei(vanzarii);

pentru d-ul adrian stoica cu respect

Va multumesc !!
Intrebarea este foarte neclara .... dar desi ati cesionat partile sociale ati primit citatie pentru procedura insolventei
Am mai scris de nenumarate ori ca raspunderea este a administratorilor ( de la data numirii pana la data revocarii ) si nu a asociatilor care pot sa cesioneze partile soc !!
cum este posibil si daca da ce legatura mai are cu mine si ce ar trebui sa fac cu respect

Presupun ca la data introducerii cererii de deschidere a procedurii de catre creditor dvs figurati la ORC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa faliment rica_camelia rica_camelia am avut un srl pina in 2010 la data de 31 aprilie l-am vindut cu tot cu datorii de 35000 ron iar pe la sfirsitul anului am primit hirtie de la tribunal prin ... (vezi toată discuția)
Cum se poate interveni in actiunea inaintata de orc pentru radierea unei societati ? kem kem In situatia in care o societate are datorii si impotriva ei ORC depune la Tribunal o cerere pentru dispunerea radierii, creditorul are posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma mvcexpertprinting mvcexpertprinting Buna ziua, Cautand pe net despre vanzare firma, am ajuns pe acest forum, si as avea si eu o intrebare in legatura cu VANZARE FIRME. Am o firma de publicitate ... (vezi toată discuția)