avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu ingrijire copil PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu ingrijire copil PFA

Buna ziua

Am un PFA iar banii pentru concediul de maternitate i-am ridicat de la CASMB. Am vazut ca la dosarul pentru cresterea si ingrijirea copilului este o adeverinta unde trebuie trecuta de catre angajator data ultimei zile a concediului de maternitate. In cazul meu cine completeaza aceasta adeverinta? Concediul de maternitate se ia in calcul pentru indemnizatia de crestere si ingrijire copil? Daca da, de unde pot lua adeverinta cu veniturile respective?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Poprire salariu indemnizatie cresterea copilului MihaelaNiculae MihaelaNiculae Buna ziua, Sper sa expun cat mai clar problema cu care ma confrunt. Eu voi naste un copil la inceputul lui august, deci in aprox 2 luni, iar sotul meu ... (vezi toată discuția)
Cic 2 ani Vioreld Vioreld Buna ziua. Imi puteti spune unde gasesc detalii despre cum se completeaza adeverinta pentru o persoana care intra in concediu crstere copil. Multumesc. (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc -> venituri din pfa si cim ene2allexandra ene2allexandra Buna ziua, Revin cu o intrebare scurta ca sa ma lamuresc: In prezent realizez venituri atat din activitatea de PFA cat si din CIM (cu venitul minim pe ... (vezi toată discuția)