avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... BUNA SEARA!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

BUNA SEARA!

AM AVUT UN ACCIDENT RUTIER CU VICTIMA IN 2005.AM INSTIINTAT SOC DE ASIGURARE DESPRE PRODUCEREA EVENIMENTULUI SI DUPA APROX.2 ANI AM SOLICITAT SI EU SI INSTANTA CONFIRMAREA ASIGURARII,IAR RASPUNSUL SOC. A FOST CA NU FIGUREZ IN BAZA LOR DE DATE CA ASIGURATAUTO.DUPA TERMINAREA JUDECATII,AM MERS LA SOC.RESPECTIVA CU POLITA DE ASIGURARE NERECUNOSCUTA,IAR LA VERIFICAREA DATELOR AM CONSTATAT CA PE NUMELE MEU FIGUREAZA ALT AUTO CARE NU I-MI APARTINE,MOTIV PTR CARE TREBUIE SA PLATESC IN LOCUL SOC LA CARE AM FOST ASIGURAT DAUNELE,MORALE SI MATERIALE SOLICITATE DE PARTEA VATAMATA.MAI AM SANSE SA MI SE RECUNOASCA POLITA VALABILA INCHEIATA LA SOC DE ASIGURARA SAU SUN BUN DE PLATA? VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:33, 27 Aprilie 2010
Nu inteleg prea mult din relatarea dv. Daca ati avut un eveniment in 2005 ati instiintat asiguratorul dar vi s-a descis dosar de dauna? Ce fel de dosar a fost,pe CASO sau pe RCA? Poate ati avut inregistrate mai multe masini la asiguratorul respectiv, oricum trebuie facuta o verificare amanuntita a situatiei in baza de date a asiguratorului.Czul poate fi elucidat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire casco - de la rca sau de la persoana fizica georcaeff georcaeff Buna ziua! Am avut un eveniment rutier soldat cu vatamari corporale si am fost declarat vinovat. Masina cu care am intrat in coliziune era in leasing si avea ... (vezi toată discuția)
Rca - decontare serviciu ca dauna VONPAUL006 VONPAUL006 Am ramas in pana cu un camion pe o autostrada din Germania in 2014. A venit Politia si au chemat o societate de la CNADR-ul lor sa ma ... (vezi toată discuția)
Investigatii suplimentare rca lord_costin lord_costin As dori si eu o informatie in legatura cu un dosar de dauna la o firma RCA. Dupa accident am fost la politie am dat declaratii, politistul de acolo l-a dat pe ... (vezi toată discuția)