avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am nevoie de o informatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am nevoie de o informatie

Exista vreo arhiva unde as putea sa vad daca prietenul meu a mai fot casatorit sau nu?
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:43, 27 Aprilie 2010
WOW! Ce incredere ai in el!
Intreaba la registrul de stare civila din cadrul primariei de domiciliu al prietenului.
Casatorii se inregistraeza in egistrul de stare civila.
In rest, verifica la rude, prieteni, cunoscuti....
Datele de stare civila nu se comunica oricui, la serviciul de stare civila nu o sa-ti comunice nimeni raspunsul la intrebarea ta.
Si daca a mai fost casatorit e grav?:stunned:
Serviciul de stare civila fiind un serviciu public este obigat sa comunice orice act solicitat.
Puteti invoca prevederile Legii nr. 544/2001 privind accesul la informatiile de interes public.
:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria din uk este recunoscuta in roomania? cleopatra_000042 cleopatra_000042 buna!sunt casatorita in uk cu un tip din 2010,mai mult pentru a obtine actele (o mare prostie)ne-am separat imediat dupa casatorie,eu stau cu iubitul meu acum ... (vezi toată discuția)
Divort cetateni romani cu domiciliul in strainatate primavera1234 primavera1234 Cum se procedeaza in cazul divortului intre 2 romani cu domiciliul in strainatate si casatoria incheiata intr-un stat al UE? (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean tunisian marianabendeac marianabendeac Buna ziua,am o relatie cu o persoana din Tunisia si nu putem fi impreuna,nu am reusit sa fac nimic cu invitatia pentru el mi-au respins cerera.Sint din ... (vezi toată discuția)