avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... domiciliu Pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

domiciliu Pfa

Am avut domiciliul intr-un judet si mi-am inregistrat PFA in acel judet, avand astfel domiciliul fiscal in acel judet. Daca mi-am schimbat domiciliul intr-un alt judet este necesara modificarea si mutarea PFA si a domiciliului fiscal? Sunt persoana fizica.
Cel mai recent răspuns: ContSters85576 , utilizator 00:03, 28 Aprilie 2010
Legea 300/2004 nu prevede ca in cazul schimbarii domiciliului dintr-o localitate in alta va trebui mutat si domiciliul fiscal, insa in opinia mea ar fi bine sa intrebati la administratia financiara.
Sediul social al PFA este domiciliul dvs. Daca v-ati mutat domiciliul in alt judet trebuie sa mergeti la registrul comertului sa schimbati adresa sediului social al PFA si cred ca si la Ad. Financiara din noul judet pt. a fi luat in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu - pfa cu norma fixa de venit iliec iliec Sunt PFA cu norma fixa de venit. Mi-am schimbat domiciliu in alta localitate (alt judet) decat cea in care mi-a fost emisa autorizatia. In noua localitate este ... (vezi toată discuția)
Pfa traducãtor – acordul vecinilor pentru sediul social stabilit în bloc lavinia28 lavinia28 Bună ziua! Am nevoie de o clarificare referitoare la aspectul menţionat în titlu. Vă descriu pe scurt situaţia: Eu sunt PFA cu activităţi de traducere ... (vezi toată discuția)
Impozit auto teodor82 teodor82 Suntem o societate comerciala care ne-am schimbat sediul social dintr-o localitate in alta (din acelasi judet). Autoturismele proprietatea firmei sunt inscrise ... (vezi toată discuția)