avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stagiu de cotizare pentru crestere copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stagiu de cotizare pentru crestere copil pana la 2 ani

In situatia in care tatal are contractul suspendat ptr. crestere copil 2 ani si urmeaza ca mama sa nasca cel de-al doilea copil pentru care doreste sa ramana in crestere copil, ce stagiu de cotizare se ia in calcul (salariul realizat de mama in ultimele 12 luni )?
Dar in situatia in care mama naste cel de-al doilea copil in timpul suspendarii contractului pentru primul ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: milixima , utilizator 10:39, 28 Aprilie 2010
Buna ziua!Pot solicita acordare indemnizatie crestere copil persoanele care au realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit o perioada de 12 luni in ultimul an anterior datei nasterii copilului.Puteti lua indemnizatie pt.al doilea copil n momentul cand terminati de luat pentru primul.Nu puteti lua doua indemnizatii odata.Dreptul va putea fi solicitat numai pentru primele 3 nasteri.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mihta Mihta Buna ziua, Sunt intr-o situatie in care nu stiu daca pot beneficia de indeminzatia pentru crestere copil. In data de 31 ianuarie 2009 mi s-a incheiat CM ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului! roxana.elena roxana.elena Va rog sa ma ajutati, am ramas insarcinata dupa o luna de la angajare ,pana la acest moment am tot avut intreruperi pe cartea de munca din cauza crizei si ... (vezi toată discuția)