avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... restante la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

restante la intretinere

Din luna octombrie 2009 nu am mai platit intretinerea, mi s-a diminuat salariul, iar din ianuarie am ramas fara serviciu, mi-am gasit un alt loc de munca, am inceput in data de 10 aprilie 2010, pana la aceasta data am supravietuit facand menaj. M-au dat in judecata cei din asociatie, nu am primit nici o somatie. Mentionez ca mai sunt restantieri cu sume mult mai mari decat mine care pe ei nu i-au dat in judecata. Intrebarea mea este, daca pana in septembrie cand sunt chemata la judecatorie si platesc din suma (pe toata nu am cum), trebuie sa merg sa anunt ?
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 17:00, 28 Aprilie 2010
Puteti depune o copie a chitantei de plata a sumei la registratura judecatoriei, iar instanta va mai poate da un termen de gratie sa mai achitati din bani.
Multumesc ptr raspuns, asociatia nu a trimis nici o somatie, cum as putea demonstra, si mai ales ca ceilalti cu sume mai mari ca mine nu au fost dati in judecata.
Sa demonstrati, unde?
Daca v-a dat pe Dv. in judecata, apai se judeca acesta, nu alte cazuri.
Dv. achitati-va din restanta cat puteti mai mult si daca asociatia nu-si retrage plangerea, atunci veti putea dovedi cu chitantele de plata ca ati avut bunavointa si ati incercat sa va mai achitati din aceasta datorie. Acesta este un argument foarte puternic in instanta!
Ptr. ''elga50'' ....multumesc ptr raspuns, nu am cu ce sa va ''uimesc din nou''...nu cred, ca ati citit si mai sus.
La ce anume va referiti cu "uimitul"?

Alte discuții în legătură

Somatie si chemare in judecata enndre enndre Buna seara, locuiesc intr-un apartament cu contract de comodat (proprietarii nu locuiesc in tara). Pentru ca intretinerea in ultimii ani a devenit din ce in ce ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere Pistruiatu Pistruiatu Buna ziua, Ieri am primit o somatie de la asociatia de proprietari ca nu mi-am achitat suma de 1.129,48 Ron reprezetand lunile februarie-mai si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Actionarea in instanta a restantierilor, fara avocat? roskky roskky Buna ziua, In asociatia noastra avem mai multi restantieri la plata intretinerii,deci nu avem bani pentru a angaja un avocat.As vrea sa stiu care sunt pasi ... (vezi toată discuția)