avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tranzactie-conciliere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tranzactie-conciliere

proprietarii decid sa dea procura copilului lor pt a incasa niste bani de pe urma disconfortului fonic creat de o discoteca pe timp de noapte in weekend, timp de 2 ani, dar ei, proprietarii, nu au facut reclamatii in scris, ci doar progenitura

risca ceva (penal) proprietarii?

discoteca a fost chemata la conciliere prin avocat in decurs de 2 saptmani de catre progenitura, inainte ca acesta sa aiba procura, (concilierea urmeaza sa se incheie pe numele proprietarilor, prin procura notariala) la avocatu progeniturii

risca ceva proprietarii?
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: cabinet avocat Bogdan OLARU , Avocat 12:40, 28 Aprilie 2010
Nu au ce sa riste, nu au facut nimic ilegal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat sau notar ContSters83715 ContSters83715 e nevoie de avocat ( cu incheiere de data certa - tranzactie ) sau de notar ? pentru a stinge un conflict referitor la disconfort fonic intre o discoteca si ... (vezi toată discuția)
As dori legalitate 100% ContSters83715 ContSters83715 e vorba de a mi se da o suma de bani de catre o persoana care este administratorul unui club care imi canta in cap noaptea, de peste un an. Acest lucru e f. ... (vezi toată discuția)
Despagubi prin conciliere, en gros ContSters83715 ContSters83715 Daca despagubirile acordate de o discoteca care a deranjat pe timp de noapte prin disconfort fonic sunt in valoare de x euro pt doi ani de zile in urma catre ... (vezi toată discuția)