avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... a gasit cinevadirectiva data de Uniunea Europeana ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

a gasit cinevadirectiva data de Uniunea Europeana conform careia din 2012 toate statele europene trebuie sa aiba un parlament bicameral........pls imi trebuie urgent

parlament bicameral
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 15:30, 1 Mai 2010
nu exista nicio astfel de directiva. ;)
Nu am cunostinta sa existe o astfel de directiva...exista deja tari cu parlament unicameral in Europa, probabil urmam si noi...ar insemna proceduri anevoioase de modificare a Constitutiei, referendum si multe altele!

avocat Radu Stan
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Uite ce am gasit!
[ link extern ] ...

[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
ContSters76710, utilizator
Nici eu nu am auzit de asa ceva.
De unde aveti aceasta informatie.
Citati exact ceea ce scrie ca sa putem intelege.

avocat Claudiu Lascoschi
Parlament unicameral?
Nu cred ca exista asa ceva, nu mi se pare de competenta UE, ci de competenta statelor membre,fiind o chestiune de politica interna. Cred ca este o confuzie care provine din Protocolul (nr.2) privind subsidiaritatea, art. 6 si 7.
[ link extern ]
;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uni sau bicameralism? luiza2008 luiza2008 Buna ziua tuturor! Sper ca am postat acest subiect in categoria care trebuie...;) Ce parere aveti? Care ar fi cel mai potrivit sistem in tara noastra?Uni sau ... (vezi toată discuția)
Manipularea cea de toate zilele (?) trope_doi trope_doi Se respecta - si in Romania - decalogul urmator, sau ba? Decalogul Chomsky [b]1. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu ... (vezi toată discuția)
Care este procedura unei plangeri la cedo? ISQKONSULTING ISQKONSULTING as dori sa stiu unde gasesc prezentata procedura pentru o plangere la CEDO (Pasii ,Documentele,si mai ales spetele pe care le Judeca CEDO ) multumesc (vezi toată discuția)