avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj nastere

Buna ziua ! As dori sa va intreb dacain tipmul concediului prenatal angajatorul plateste ceva la stat ptr mine?Si in cat timp isi recupereza angajatorul banii ptr prenatal de la stat?
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 14:14, 28 Aprilie 2010
Buna ziua,
prenatal, sau concediu medical inainte de nasterea copilului are acelasi "tratament" ca si postnatalul. Angajatorul nu plateste contributii, doar angajatul plateste cas raportat la minum e economie. Angajatorul recupereaza banii de la casa de sanantate cam, in maxim 6 luni de la depunerea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal si postnatal klaudita klaudita cine plateste concediul prenatal si postnatal?angajatorul sau casa de asigurari de sanatate?sau angajatorul si apoi isi recupereaza banii de la casa de ... (vezi toată discuția)
Care este procedura in situatia in care tatal solicita ccc gabidgabid gabidgabid Buna ziua! Am rugamintea, in masura in care este posibil, sa ma lamuriti si pe mine cu ceva informatii cu privire la urmatoarea situatie : Sotia mea este ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal&postmanal bebitza25 bebitza25 Buna ziua, Am o rugaminte,daca puteti sa-mi explicati cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal si daca reprezinta tot 126 de zile ... (vezi toată discuția)