avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract de munca

am o intrebare daca nu ma prezint la serviciu mai multe zile nejustificat ce mi se poate intampla pot sa ma dea afara sa-mi desfaca ei unilateral contractul de munca? in acest caz mai am dreptul la ajutor de somaj?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 14:47, 28 Aprilie 2010
Va poate desface CM disciplinar pentru absente nemotivate.Nu aveti dreptul la somaj.
Si pentru viitorul dvs. angajator nu o sa aveti credibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare / desfacere ci Ioan V. Ioan V. Buna ziua, sunt angajat in cadrul unei firme particulare , iar angajatul doreste sa ma dea afara in urma unor altercatii ( am refuzat sa semnez un act ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu.. windows2000 windows2000 Buna ziua, Sunt angajat la un patron intr-o fabrica pe postul de contabil si nu mi-am luat salariul de 3 luni, am vorbit cu sefii mei directi adica contabilul ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca mihai.o mihai.o Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat bun in urmatoarea problema: La locul actual de munca intampin niste probleme,in sensul ca firma vrea sa ma dea ... (vezi toată discuția)