Buna ziua,
Sunt angajat la un patron intr-o fabrica pe postul de contabil si nu mi-am luat salariul de 3 luni, am vorbit cu sefii mei directi adica contabilul sef care mi*au spus ca nici ei nu si*a-u primit drepturile salariale,vreau sa va intreb cum pot sa-mi recuperez salariul pe aceste 3 luni, mentionez ca de saptamana viitoare imi iau concediul legal de 21 zile lucratoare si imi caut alt loc de munca.
va rog ajutati-ma cu un raspuns deoarece unii dintre colegii mei din alte departamente si-au luat salariile cel putin pe luna februarie pe cand mie nu mi*au dat nimic anul acesta.
Va multumesc anticipat
Adresati-va Tribunalului de la domiciliul dvs. cu o cerere simpla prin care chemati in judecata angajatorul pentru neplata salariului. In litigiile de munca probele cad in sarcina angajatorului, deci este relativ simplu. Mai mult, sunteti scutit de taxe judiciare de timbru.
multumesc pentru raspunsuri da rmai am o intrebare daca nu ma prezint la serviciu mai multe zile nejustificat ce mi se poate intampla pot sa madea afara sa-mi desfaca eei unilateral contractul de munca? in acest caz mai am dreptul la jutor de somaj?
Competenta itm
ContSters74221
buna ziua!
un control efectuat angajatorului de catre itm poate dispune plata unei sume ,oprite angajatului din salariu nejustificat?
mai precis unui angajat ... (vezi toată discuția)