avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare anticipata

1) La ce varsta se poate pensiona un barbat nascut in luna aprilie 1951, avand in vedere ca in luna iunie 2010 are 40 ani vechime in munca.
2) Poate fi concediata o persoana care mai are 5 ani pana iese la pensie pentru limita de varsta.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 08:55, 29 Aprilie 2010

- pensie limita varsta = aprilie 2016
- pensie anticipata partiala = aprilie 2011
Poate fi concediat daca nu prevede altfel criteriile de concediere din Contractul Colectiv de Munca al societatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata LUMINITA1054 LUMINITA1054 Buna ziua, implinesc 60 de ani in luna august 2011. Am o vechime neintrerupta in munca de 40 de ani.Am stagiul complet de cotizare. As vrea sa stiu daca pot sa ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? RaduGheorghe RaduGheorghe Va rog sa imi raspundeti, cand pot iesi la pensie, avand in vedere ca sunt nascut in octombrie 1951 si am vechime in munca de 40ani. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pensionare catalina_maria2012 catalina_maria2012 Sunt nascut in 17.02.1951, vechime in campul muncii neintrerupta 40 de ani,cand pot sa ies la pensie normal, fara anticipare? (vezi toată discuția)