avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme legate de un credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme legate de un credit bancar

daca eu nu am posibilitate sa mai platesc un credit dancar e posibil sa il plateasca girantul(fostul meu sot)#-o
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 16:24, 28 Aprilie 2010
Da,
In situatia ceasta banca il va executa pe girant
da . e posibil, ca in cazul in care nu va achitati debitul, creditorul sa/si indrepte pretentiile catre girant. . Insa ulterior girantul va poate actiona in judecata pentru a-si recupera sumele achitate pentru dvs.
Nu este numai posibil, este chiar sigur ca asa va fi, dar in conditiile in care creditul a fost contractat in timpul casatoriei, se considera ca a fost folosit in comun, iar ratele se vor calcula in sarcina fiecaruia 50%, in cazul in care girantul (fostul sot) va intenta actiune in regres.
Pentru viitor, cititi cu atentie regulamentul forumului.
???????????????? nu poate fi titlu de topic.:offtopic:
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
Marcel Mihalache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata ratei la banca jean59 jean59 O cunostinta a facut un imprumut la banca si nu a platit rata 2 luni.Pentru suma luata de la banca a avut si 2 giranti care au girat cu bunuri imobile pentru a ... (vezi toată discuția)
Sunt girantul unei persoane rau-platnice Alex_24 Alex_24 Buna, in urma cu cativa ani am girat un fost coleg pentru un credit, acesta nu si-a platit ratele iar in momentul de fata suntem executati amandoi. Este vreo ... (vezi toată discuția)
Partaj debit rezultat dintr-un contract de credit, opozabilitate fata de creditor Olimpia Nitu Olimpia Nitu eu si fosta sotie am fost executati silit pentru o datorie la banca,fosta sotie e girant m-ai poate fi valabil actul prin care ii cedez fostei sotii ... (vezi toată discuția)