avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copil pe numele fostului sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copil pe numele fostului sot

am copilul pèe numele fostului sot si vreau sa ai schimb numele ce trebuie sa fac? trebuie sa ma castoresc cu actualul partener?
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 15:29, 28 Aprilie 2010
fiorelino a scris:

am copilul pèe numele fostului sot si vreau sa ai schimb numele ce trebuie sa fac? trebuie sa ma castoresc cu actualul partener?

Puteti schimba numele de familie al minorului dar numai cu acordul tatalui sau. Cititi o discutie similara la
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume copil buterflies buterflies sunt divortata , am o fetita de 6 ani. In urma divortului fostul sot nu a dorit sa ma lase sa pastrez numele , voiam sa fiu pe acelasi nume cu fetita . Pot sa ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in alta tara....va rog sa ma ajutati ana s ana s am o fetita de 8 luni, nascuta in spania. daca tatal copilului a plecat in alta tara de cateva luni si nu mai vrea sa se intoarca la noi. are numele lui de ... (vezi toată discuția)
Program de vizita LIANA82 LIANA82 vreau sa deschid proces pt schimbarea programului de vizita ,deoarece nu pot respecta programul de vizita actual din cauza distantei.ma aflu in strainatate,ca ... (vezi toată discuția)