avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de identitate

buna ziua am si eu o problema si va rog sa ma ajutati ca sant disperata..:((:(( M-am casatorit in 1995 cu DIACONU CONSTANTIN...ne-am despartit in 1997 dupa care eu in 1998 am plecat in Grecia....am trimis procura mamei mele si divortul s-a terminat in 2000 dupa care eu trebuia sa revin la numele de fata PETRESCU....nu am facut asta atunci fiind in strainatate si m-am recasatorit cu cetatean grec in noiembrie 2001 ( pastrandu-mi numele de DIACONU) .....am venit in tara sa imi fac buletinul si mi s-a spus la politie ca nu am dreptul la buletin din moment ce am domiciliul stabil in grecia si sant casatorita cu grec...de la AMBASADA ROMANIEI IN GRECIA mi s-a cerut un act la notar in care DIACONU CONSTANTIN imi da voie sa ii port numele in continuare.....le-am dus asta si mi-au eliberat certificatul de casatorie cu grecul...acum am revenit in tara...sant in divort cu grecul si vreau buletin....nu mi-l da nimeni desi am depus actele la politie nu mi se elibereaza actul pentru ca eu trebuia sa schimb atunci numele...mi se cere sa ma duc in grecia sa fac rectificare a numelui....dar pt asta trebuie sa dau in judecata ambasada romaniei si statul grec....ce pot face?sant cetatean roman cu domiciliul stabil in grecia....am cerut o foaie de resedinta in romania si nu imi da nimeni....va rog ajutati-ma...sant disperata:((:((:((:((:((:((
Cel mai recent răspuns: mirela mihaela76 , utilizator 10:12, 2 Iunie 2010
doamna draga....la divort am avut avocat....procura era ca mama sa poata vorbi cu avocatul in locul meu si asta nu pentru a scapa de cheltuieli sau altceva....ci pt ca eu nu puteam venii in tara pentru ca imi pierdeam serviciul in grecia...nu m-am ieftinit nicaieri...am venit in tara sa schimb numele si de la politie mi-au spus ca nu am dreptul la buletin din moment ce am domiciuliul stabil in strainatate si sant casatorita cu grec...nicaieri nu a fost vorba de lene din moment ce la ambasada am fost personal...am depus orice act mi sa cerut si faptul ca o hartie de la un notar dumneavoastra spuneti ca e hartie igienica...ce pot spune? de ce exista notari in tara asta? si de ce cei de la ambasada cer hartii igienice?si le si accepta?
buna ziua...nimeni in tara asta nu exista sa imi dea si mie o solutie la problema mea?:(( toata lumea imi spune ce trebuia facut atunci...ok acum insa ce trebuie sa fac nu stie nimeni?:(( am cerut un buletin sa pot lucra ...daca ceream miliarde poate ca era mult mai usor ....din pacate dezamagirea este foarte mare...#-o#-o:((:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dulan marius dulan marius sunt despartita in fapt din anul 2000.desi am deschis doua actiuni de divort fostul sot nu s-a prezentat la nici una motivand ca nu este in tara. In anul 2006 ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean roman Taisia87 Taisia87 Buna ziua!Sant cetateanca a Republicii Moldova.Iubituk meu este cetatean roman cu permis de sedere in Republica Elena.Locuieste acolo de mai bine de 7 ani ... (vezi toată discuția)