Am fost angajat la o firma de web developing si webdesign timp de 1 an, dupa un timp angajatorul nu prea mai avea bani sa-mi plateasca, asa ca mi-am cautat un alt loc de munca.
Problema e ca nu mi-a platit salariul dupa ce mi-am dat demisia si a zis ca nici nu o sa ma plateasca, citez: "Te dau si-n judecata, daca nu semnezi!"...
Hummm...Problema este destul de delicata, pentru ca nu stiu daca e bine sau nu sa fac o plangere la ITM, pentru ca in perioada cand am fost angajatul firmei am lucrat la un proiect in domeniul turismului, ideea ce am avut-o cu mult inaintea lor.
Dupa ce am finalizat proiectul lor, am inceput sa lucrez la un proiect personal tot din acelasi domeniu ca si website-ul respectiv. Intradevar, am utilizat elemente din website-ul respectiv, dar din moment ce firma nu are un drept de autor inregistrat, nu cred ca asta e un motiv pentru care sa nu ma plateasca, amenintandu-ma ca daca le fac plangere la ITM sa fiu dat in judecata pentru "Divulgarea informatiilor confidentiale".
Daca in contractul de munca nu ati avut nici o clauza de neconcurenta sau de confidentrialitte puteti fara priobleme sa va solicitati banii in instanta
Itm
lilicrin
Are dreptul ITM-ul sa divulge informatii privind situatia firmei mele si a angajatilor mei ?
Domnul primar imi verifica firma la toate institutiile dupa cate ... (vezi toată discuția)