avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizitarea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizitarea copilului

buna ziua ,am si eu o nelamurire fosta mea sotie a cistigat copilul printr-o hotarare jud si irevocabila ,dar in acea hotarire nu scrie cand ami pot vizita copilul ,nici nu ami interzice ,,eu insa am tot rugato verbal sa lase copilul macar in vacanta,,deci nici nu mai stiu unde sa mai intreb ca sa ami castig dreptul de vizitare a minorului sa-u venirea minorului in romania in vacanta ea este stabilita intr-un stat membru U.E
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
kie, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 11:53, 29 Aprilie 2010
Avokitten a scris:

nu stiu de ce , pe majoritatea dintre dvs , avocatul nu va sfatuieste de la inceput, cand se vorbeste de incredintare, sa vorbiti si despre programul de vizita si despre pensia alimentara.
acum iar o luati de la capat cu procesul de stabilire a programului de vizita.

Cu siguranta este intemeiata intrebarea colegei, iar raspunsul este, tot cu siguranta, mult mai...nuantat B-) decat cel dat de lupalb13. Insa oricare din accesoriile divortului (incredintare minor cu stabilirea dreptului de vizita pentru celalalt parinte, partaj) pot fi judecate, bineinteles de instanta care judeca si divortul, cale care scurteaza (cel putin) procedurile juridice determinate de actul socio-juridic al divortului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor schimbare localitate ! tratto tratto am o hotarare de divort in care este specificat si programul de vizitare minor.intrebarea mea este: daca fosta sotie (la care este copilul) isi muta domiciliul ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva si irevocabila malisa malisa Am depus o cerere ptr obtinerea deciziei de divort definitive si irevocabile. Am anteles ca dupa acest act pot pleca cu copilul an afara tarri fara acordul ... (vezi toată discuția)
Program de vizitare minor mirka mirka Buna seara, in urma divortului tribunalul a incredintat minorul tatalui prin hotarare definitiva si irevocabila s-a stabilit si un program de vizitare tot ... (vezi toată discuția)