avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de vizitare minor

Buna seara,
in urma divortului tribunalul a incredintat minorul tatalui prin hotarare definitiva si irevocabila s-a stabilit si un program de vizitare tot prin hot definitiva si irevocabila ... dintre care sa-si petreaca o vacanta in spania impreuna cu mine
as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc sa-mi aduc copilul la mine ?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:59, 29 Septembrie 2010
Doriti sa il aduceti in vacanta sau sa va fie incredintat dvs.minorul ?
sa il aduc in vacanta in spania unde locuiesc eu pentru ca prin hotarare definitiva si ievocabila tribunalul mi-a stabilit un program de vizitare in romania dar si in spania ce acte imi trebuiesc atat mie cat si copilului

va multumasc
Cum este programul strict prevazut in dispozitivul hotararii, mai exact este prevazut un drept de vizita si cu luarea in domiciuliul sau resedinta dvs. din Spania si daca da este specificata exact perioada adica intre ziua x si ziua y in vacanta sau simplu in vacanta fara a fi specificata care vacanta din an si perioada nominalizata?
programul de vizita este in vacanta de paste 5 zile in romania in vacanta de iarna 1 saptamana in romania in vacanta de vara 1 luna in spania
Da, deci aveti nevoie de hotararea legalizata cu mentiunea definitiva si irevocabila prin care a fost stabilit dreptul de vizita si pasaport minor.

Alte discuții în legătură

Calatorie cu minor in strainatate (parinti divortati) ContSters231389 ContSters231389 Buna seara. Sunt mama unei fetite de 5 ani, divortata anul trecut. Fetita mi-a fost incredintata spre crestere, prin hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Obtinerea custodiei definitive si irevocabile deea-alexa deea-alexa Buna seara, Sunt mama unui baietel de 6 ani si jumatate. Am divortat de tatal copilul, in urma cu 5 ani, cand acesta avea un an. In tot acest timp,tatal nu ... (vezi toată discuția)