avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie monoparentala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie monoparentala

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti daca am dreptul sa primesc alocatie monoparentala atat timp cat sunt divortata de tatal copilului dar m-am recasatorit (copilul nu este infiat de catre tatal vitreg). In acest moment sotul meu nu mai locuieste cu noi, nu realizeaza venituri si nu sprijina familia material. Intretin singura copilul din ajutor de somaj.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:29, 28 Aprilie 2010
Beneficiaza "Familiile formate dintr-un singur părinte si copiii in varsta de pana la 18 ani aflati in intretinerea acestuia".
Dv. sunteti casatorita.
Daca indepliniti conditiile privind cuantumul venitului pe membru de familie, puteti beneficia de alocatia complementara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia complementara cpaula cpaula O studenta la zi fara bursa poate lua in acelasi timp alocatie de sustinere monoparentala(copil de 7 ani in intretinere) si alocatie complementara? Acum ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara stefaniaalina75 stefaniaalina75 Care este suma pe membru de familie pentru alocatia complementara? (vezi toată discuția)
Buna seara! as avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului ... Tudor2008 Tudor2008 Buna seara! As avea rugamintea de a ma lamuri asupra urmatorului aspect privind obtinerea bursei sociale pt minorul meu, in baza Legii familiei monoparentale ... (vezi toată discuția)