In cadrul unei firme in care activez, am intampinat urmatoarea problema:
1) Am fost angajat de o anumita d-ra secretara care indeplineste si functia de asistent manager;
2)Dupa o perioada am observat k trebuie sa facem teren numai noi doi si k de mici aluzii si de la o cafea bauta in timpul programului, a inceput sa-mi acorde o atentie are mi se pare exagerata(atingeri de mana si ciupituri de fund din partea ei)
3)Am avut un dosar cu o infatisare la instanta, dupa care d-ra secretara s-a invitat la mine acasa, eu am refuzat-o pe motivul ca e un prieten la mine in vizita si nu pot sa-l deranjez;
4)Am observat ca de saptamana trecuta imi acorda in fiecare moment al zilei acelasi tratament si mai mult de atat stabileste ea intalniri cu mine dupa si in timpul programului;
5)Postura mea e dificila intrucat sunt logodit si intentionez nu mai fiu burlac(d-ra secretara o cunoaste pe logodnica mea si sunt amice)
Intrebarea este daca d-ra secretara dupa atatea refuzuri ar putea sa ma concedieze pentru ca nu am raspuns afirmativ niciodata la nicio cerere de a ei in afara de cele strict legate de indeplinirea sarcinilor de serviciu?
Va multumesc pentru timpul acordat si pentru amabilitatea de a ma ajuta in problema aceasta.
Daca o "secretara" va angajeaza presupun ca va poate si concedia! Si cred ca poate orice motiv.... indiferent ca dvs ati raspunde sau nu cerintelor acesteia! Cine este trecut la angajator, ca si nume si prenume, pe contractul dvs de munca? Dna secretara? Vorbiti cu superiorul acesteia.... Sper ca nu e tot ea, nu? :D
Logodna
ContSters181996
O alta reglementare adusa de Noul civil este institutia logodnei.
Parea aproape uitata aceasta notiune, oarecum desueta atunci cand o mai auzeam, si, oricum ... (vezi toată discuția)