avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNEA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNEA

TOCMAI AM AFLAT CA SUCCESIUNEA DUPA BUNICUL S-A FACUT FARA MINE ,FARA MACAR SA STIU ACUM 7 ANI .MAI POT FACE CEVA?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:23, 29 Aprilie 2010
actiune in anulare
Depinde.
Ce mostenitori avea bunicul? ce s-a intamplat cu tatal sau mama dvs. ( copilul bunicului)?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
Ana-Maria Dutescu, Avocat
NU STIU CE INSEAMNA
MAMA , A MURIT INAINTEA LUI CU 3 LUNI,DOUA SURORI SI BUNICA CARE A MURIT ACUM O LUNA
Aveati dreptul la mostenire prin reprezentare, la partea care i se cuvenea mamei dvs.
Pt asta contactati un avocat sa dati in judecata mostenitorii care au dat declaratii false sau mai stiu eu ce au facut sa isi insuseasca mostenirea.

Apoi aveti dreptul si la mostenirea dupa bunica, mergeti la un notar din circumscriptia domiciliului defunctei si dati o declaratie de acceptare a mostenirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bunica tobescu tobescu V-as ruga sa mi dati un raspuns la speta urmatoare: - pentru bunica nu s-a facut succesiune; - pentru unchi s-a facut succesiunea; - pentru mama nu s-a ... (vezi toată discuția)
Mostenire valtraudi valtraudi bunica mea a murit anul acesta la care a avut doua fiice.una este vie si cealalta(mama mea)este moarta.As vrea sa stiu cum as putea proceda sa dezbat ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara toti mostenitorii marinica71 marinica71 mama mea a decedat in 1992 iar tatal mamei in 1981.in 2007 cele doua surori ale mamei mele au dezbatut mostenirea fara ca eu si fratele meu(mostenitori dupa ... (vezi toată discuția)