Buna seara!De curand am aflat ca voi deveni tatic si ma gandesc la viitorul copilului meu!Logodnica mea este angajata de la data de 13 aprilie iar in 26 am aflat ca este insarcinata!va beneficia de concediu prenatal si postnatal,indemnizatia de crestere a copilului daca nu are un an pe cartea de munca?
daca in momentul in care logodnica mea sa angajat in urma analizelor cerute de angajator ea nu era insarcinata,nu e normal sa eneficieze de un ajutor de orice fel?
nu are nicio legatura faptul ca la data angajarii ea nu era insarcinata. legea spune clar...trebuie ca inainte de nasterea copilului sa fi realizat venituri impozabile timp de 12 luni. inainte de a se angaja a avut alt loc de munca? nu conteaza daca a avut locuri diferite de munca. conteaza ce 12 luni in care a cotizat la stat.
nu are nicio legatura faptul ca la data angajarii ea nu era insarcinata. legea spune clar...trebuie ca inainte de nasterea copilului sa fi realizat venituri impozabile timp de 12 luni. inainte de a se angaja la actualul loc de munca, a lucrat in alta parte? nu conteaza daca a avut locuri diferite de munca. conteaza cele 12 luni in care a cotizat la stat. mentionez ca cele 12 luni trebuie sa fie consecutive, fara intreruperi.